fbpx

Dy versione të reja të Apple Watch do të dalin këtë vit

Në një shënim për investitorët,analisti Ming – Chi Kuo tha se Apple ka plane për të nxjerrë në qarkullim dy versione të Apple Watch këtë vit. Një do të jetë një përditësim i vogël i modelit aktual Apple Watch sportiv me dizajnin e njëjtë të përgjithshëm, por me komponente të përmirësuar të brendshëm dhe hidroizolim të mirë.Tjetri,i referuar si”Apple Watch 2″,do të ketë një dizajn të ngjashëm, por do të ketë një bateri me kapacitet të lartë, radio GPS, dhe një barometër për të përmirësuar aftësitë gjeolokalizuese.

Asnjëri model nuk pritet që të jetë më i hollë se sa modeli aktual i Apple Watch. Kuo tha se ai e sheh Apple të fokusuar për vitin 2017në shtimin e mbështetjes LTE dhe funksionalitetin qelizor të të dhënave. Ndryshimet më të mëdha të projektimit ka të ngjarë të jenë në vitin 2018, kur pajisja mund të shtojë aplikacione të përmirësuara shëndetësore, mundësisht të synojë miratimin e FDA.