Si të hakojmë lojrat për Android (2 mënyra)

Në këtë postim do ju tregojë dy mënyra për hakuar lojrat për Android.

Hack Android Games
Hack Android Games

Të gjithë luajmë lojra në telefonat tanë të fuqizuar nga Android. Dhe po ashtu, kur mërzitemi duam të shtojmë pikët, lekët, diamantet në mënyrë që loja të bëhet edhe më shumë interesante. Ndoshta jo të gjitha lojrat mund të hakohen, por shumica e tyre, mundet.

Lexoni gjithashtu: A mund të hakohen lojrat online?

Mënyra I:

Nevojiten vetëm:
1. Të keni Root në telefonin tuaj
2. Të instaloni Apk Editor Pro (Shkarko këtu)

Shumica e lojrave për Android, databazën e të dhënave të lojës që ju luani i ruan në memorien e telefonit. Kështu, ndryshe nga lojrat, të dhënat e të cilave ruhen në servera të posaçëm, ne kemi mundësi t’i ndryshojmë këto të dhëna. Dhe për këtë do të na ndihmojë aplikacioni që sapo shkarkuat Apk Editor Pro. Lojra të cilat mund të hakohen janë: Zombie Hunter, Ragdoll Masters, Plants Vs Zombies, etj. Pothuajse të gjitha lojrat mund të hakohen. Nëse keni ndonjë lojë të cilën doni të dini a mund të hakohet, lini një koment.
Ja një shembull, loja: Zombie Hunter

Zombie Hunter Mod by enea-jahollari

 

Mënyra II:
Shkarkoni: APK Tool Game Killer Full Version

Me anë të APK Tool Game mund të hakoni lojra offline dhe të merrni monedha të pakufizuara, ar ose diamante ose çdo lloj monedhe që përdor loja. Nëse jeni të njohur me Cheat Engine ky aplikacion është i njëjtë me të por vetëm për Android.

Shembull Përdorimi:

Kemi një lojë të quajtur Kingdom Rush Frontiers dhe kjo lojë përdor Gold dhe Lives dhe përdor ar për të blerë artikuj premium në dyqanin e saj.
Aktualisht, llogaria juaj ka vetëm 100 Gold dhe 20 Lives. Më pas futni numrin e arit në aplikacionin GameKiller dhe, pas azhurnimit të ardhshëm do të shihni se cili numër është rritur (p.sh. nga 20 në 25) dhe e ndryshojmë në një numër më të madh, aq shumë sa duam (99999). Tani do të shihni që ari juaj është rritur në numrin që dëshironit, në këtë shembull 99999.

Udhëzime për lojëra

Kjo është vetëm një lojë shembull, por ju mund ta përdorni të njëjtën taktikë në çdo lojë që dëshironi. Më poshtë është lista ime ku kjo taktikë mund të përdoret.

  • Kingdom Rush Frontiers
  • Subway Surfers
  • Despicable Me
  • Zombie Tsunami
  • Candy Crush
  • Candy Crush Soda
  • Temple Run
  • Plants VS. Zombie
  • Hill Climb Racing
  • Hungry Shark