fbpx

Përditësimi i fundit i WhatsApp vjen me një funksion të ri

WhatsApp ka nxjerrë një përditësim të madh për përdoruesit e iPhone.

Aplikacioni më popullor në botë i mesazheve tashmë ka aftësinë për të dërguar tekst bold, italic, dhe Olympic emoji gjatë javëve të fundit. Tani WhatsApp ka nxjerrë një përditësim krejt të ri në aplikacionin e vet iOS – version 2.16.8 .

Versioni i fundit i aplikacionit në pronësi të Facebook përfshin aftësinë për të lënë mesazhe zanore me një kontakt në qoftë se ata nuk janë në gjendje për t’iu përgjigjur një telefonate WhatsApp .

WhatsApp

Nëse thirrja juaj është refuzuar, ju tani keni mundësi për të lënë një mesazh zanor . Kjo bëhet duke shtypur mbi butonin Voice Message .

Kur të keni përfunduar, ngrini gishtin nga ekrani për të dërguar mesazhin . Kjo do të shfaqet në biseden tuaj aktive WhatsApp me atë qe keni kontaktuar .

Aplikacioni jashtëzakonisht i suksesshëm është duke testuar aftësinë për të bërë thirrje me video , si Skype apo FaceTime .