[Sondazh] A jeni të kënaqur me jetëgjatësinë e baterisë së telefonit tuaj?

Jetëgjatësia e baterisë është një ndër shqetësimet kryesore për shumë përdorues smartphone-ësh sot, dhe është gjithashtu një zonë ku përmirësimet e pretenduara ndonjëherë mund të ndjehen shumë pak ose aspak. Një përmirësim objektiv, për shembull, erdhi në formën e Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge këtë vit. Megjithatë, ndoshta për disa prej jush, edhe këto telefona nuk ofrojnë një jetëgjatësi baterie mjaftueshëm që të mbajnë një ditë të plotë karikim.

Ky sondazh është i gjithi për kënaqësinë tuaj subjektive: a ju jep bateria e smartphone-it që keni për momentin gjithçka çfarë ju keni nevojë? Dhe a është e nevojshme për ju një bateri e jashtme kur keni në plan të lini shtëpinë për më shumë se disa orë?

[totalpoll id=”5651″]