fbpx

YouTube përmirëson komentet duke u dhënë krijuesve më shumë kontroll

YouTube njoftoi dje se do të përmirësoj seksionin e komenteve në platformën më të madhe të videove duke ju dhënë kështu më shumë kontroll krijuesve. Ndryshimet kanë si qëlllim të bëjnë bisedat më të lehta dhe më personale me krijuesit.

Një nga ndryshimet më të mëdha që vini re është aftësia për t’u bërë ‘pin’ komenteve. Krijuesit në YouTube tani mund të promovojnë një koment të veçantë duke i bërë ‘pin’ në krye të seksionit të komenteve. Kjo ndihmon këta të fundit për të ndarë më shumë informacion me audiencën.

Shikuesit do e kenë të lehtë të dallojn se kur një koment është postuar nga krijuesi, kjo për arsye se emri i krijuesit do të shfaqet poshtë tekstit dhe i theksuar me ngjyrë. Krijuesit gjithashtu mund të tregojn pak dashuri komentuesve duke ju dërguar simbole në formë ‘zemre’ në vend të shenjave ‘like’ apo ‘dislike’.

Të gjitha këto karakteristika do të jenë në dizpozicion për krijuesit që nga ky moment.