[Video] A mund të mbijetojë Galaxy S7 nga një lartësi prej 305 metër?

Samsung Galaxy S7 ka pasur një debutim të suksesshëm, por lind pyetja, se sa e durueshme është kjo pajisje, a mund të mbijetojë nga një rënie prej 305 metër lartësi?! Falë stafit të Unlock River, ne tani e dimë saktësisht se sa i durueshëm është kryevepra më e fundit e Samsung, dhe po ju sjellim një video për t’a provuar atë.

Në një video të re në YouTube, Unlock River merr një pajisje të re Galaxy S7 nga kutia, e lidh atë në një dron, dhe e lëshon më pas nga 305 metër lartësi. Rezultati?!