Ky kabëll i vogël Lightning shton 64GB hapësirë në iPhone-in tuaj

Imagjinoni të kishit një pajisje e cila do ju siguronte që gjithmonë të ishit në gjendje të karikonit iPhone tuaj dhe të shtonit 64GB hapësirë ekstra në pajisjen tuaj. Mjaft imagjinuat, sepse OLALA iDisk Mobile Expandsion Memory Cable është krijuar të bëj një gjë të tillë realitet. Ky aksesor i certifikuar duket si çdo kabëll tjetër Lightning, por në fakt fsheh një flash drive me 32GB ose 64GB hapësirë. Dhe e mira e të mirave është se të dy modelet janë në shitje që tani në Amazon.

61gmmjgo4pl-_sl1200_

Disa detaje kryesore:

  • Vlerë e lartë sa i përket shpejtësisë së shkrimit/leximit. Transferim i lehtë nëpërmjet iPhone, iPad, iPoad, tablet dhe kompjutera.
  • Vendose dhe vazhdo: Nuk ka nevojë të instalosh ndonjë softuer, mjafton ta fusësh në një portë USB të një kumpjuteri apo pajisje tjetër dhe ta përdorni. OLALA iDisk Mobile është kompatibël me Microsoft Win10/Win8/Win7/Vista/ Win XP dhe Mac OS 10.X.
  • I lehtë: Ky Lightning OTG USB Flash Drive është shumë i vogël dhe i lehtë.
  • OLALA iDisk Mobile është i gjatë 15 cm dhe mund të përdoret edhe si kabëll për karikim. Nëse keni harruar kabllin tuaj në shtëpi, atëherë mund të përdorni këtë.
  • Kualitet i lartë: ky Flash drive ka një vit garanci.

61wbicschml-_sl1200_

61br1v7dr8l-_sl1200_

Modeli 32GB i OLALA iDisk Mobile Expandsion Memory Cable kushton $49.99, kurse modeli 64GB kushton $65.99.