fbpx

Tronditet bota e teknologjisë, Samsung nuk do të prodhojë më Galaxy!

Vetëm pak kohë pas prezantimit të Galaxy S7 dhe S7 Edge në KBM 2016, Samsung jep sot deklaratën tronditëse se do të tërhiqet nga tregu i smartphone-ve dhe nuk do vazhdojë të prodhojë më serinë e Galaxy.

Është konsideruar nga mediat botërore si një “zhgënjim” deklarata e Samsung, ndonëse kompania raportoi një rritje të shitjeve të telefonave celularë vetë dy javë pas prezantimit. Në deklaratën e saj, Samsung ka shtuar se është sulmuar vazhdimisht nga konkurentët e saj në lidhje me ngjashmërinë e produkteve, dhe se ka ndonjë ide të re se çfarë mund të vazhdojë të prodhojë në vijim.

Nuk dihen nëse arsyet që Samsung ka listuar në deklaratën e saj të tërheqjes janë të vërteta, por deri sa të zbardhet kjo çështje, GJBITeam ju uron gëzar 1 Prillin!

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.