Si ka ndryshuar bota ndër vite

https://youtu.be/f0BQvcGYbTY

Satelitët e përdorur nga Google kanë fotografuar sipërfaqen e tokës ndër vite.

Ndërsa koha kalon dhe ne nuk i kuptojmë ndryshimet që ndodhin me botën, Google na e ofron këtë mundësi.

Google shfaq për disa zona ndryshimet që kanë pësuar ato ndër vite.

Për të parë më tepër krahasime klikoni këtu.