fbpx

Samsung Galaxy S8 dhe S8+: Çmimi dhe data lëshimit

Ata janë këtu. Jo, seriozisht. Galaxy S8 dhe Galaxy S8 + janë me të vërtetë këtu.

Samsung prezantoi të Mërkurën dyshen e smartphone-ve flagship gjatë konferencës për shtyp në New York, dhe konfirmoj pothuajse çdo gjë që ne kemi parë tashmë në të gjithë internetit kohët e fundit. Kishte ende disa pyetje të rëndësishme që nevojiteshin për t’u përgjigjur, si çmimi dhe data lëshimit, por tani edhe këto i dimë tashmë.

Samsung konfirmoj se do të lëshoj në treg Galaxy S8 dhe Galaxy S8+ të Premten, me 21 Prill.

Ju tashmë i dini karakteristikat e pajisjeve dhe e dini se çfarë ne mendojmë rreth tyre, por çfarë çmimi pritet të kenë? E pra, ashtu siç thashethemet kanë thënë, Galaxy S8 do ketë një çmim prej 799 euro, ndërsa Galaxy S8 + do të kushtojë 899 Euro.