Si të shihni ndeshjen Shqipëri – Maqedoni direkt në kompjuterin tuaj

Sonte në “Loro Boriçi” luhet ndeshja e shumëpritur Shqipëri – Maqedoni, dhe ndryshe nga hera e kaluar, kjo ndeshje do të transmetohet edhe në televizionin shtetëror.

Megjithatë, ne sigurisht që rezultatin e saktë të ndeshjes nuk mund t’ua japim, por mund t’ju ndihmojmë nga ana teknike për ta parë ndeshjen direkt nga kompjuteri juaj.

Njësoj si në artikujt e tjerë, edhe këtë herë do të përdorim metodën e IPTV me VLC Media Player.

Hapi 1:

Hapni programin VLC Media Player (nëse nuk e keni të instaluar në kompjuterin tuaj, mund ta shkarkoni nga ky link) dhe klikoni tek Media > Open Network Stream…

chl1

Hapi 2:

Në dritaren që do t’ju shfaqet, futni link-un e mëposhthëm, dhe klikoni Play.

live tv_2

http://ksportiptv.com:1557/live/KOSOVA/ELIMINATORE/1148.ts

Hapi 3:

Dilni jashtë dhe bërtisni fort: “Forca Shqipëria!”

Shqiperi

Shënim: Falenderojmë faqen në Facebook “IptvShqip” për këto link-e të IPTV në Shqip.

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.