Termat më të kërkuar në Google për vitin 2016

Google ka bërë publike kërkimet kryesore për vitin 2016, duke theksuar njerëzit, temat, lajmet, muzikantët, serialet dhe produkte teknologjike që ne kemi kërkuar më shumë këtë vit. Siç mund ta imagjinoni, loja Pokemon Go udhëheq e para sa i përket kërkimeve globale, e ndjekur më pas nga iPhone 7 dhe Donald Trump.

Kërkimet kryesore për 2016

– Pokémon Go

– iPhone 7

– Donald Trump

– Prince

– Powerball

Njerëzit më të kërkuar për 2016

– Donald Trump

– Hillary Clinton

– Michael Phelps

– Melania Trump

– Simone Biles

Pajisjet më të kërkuara për 2016

– iPhone 7

– Freedom 251

– iPhone SE

– iPhone 6S

– Google Pixel

Serialet më të kërkuara për 2016

– Stranger Things

– Westworld

– Luke Cage

– Game of Thrones

– Black Mirror