Alcatel OneTouch zbulon tabletin e tij të parë me Windows 10

Alcatel OneTouch kryesisht është duke u fokusuar në telefonat Android këto ditë, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të tregoj dhe pak dashuri për Microsoft.

Kompania po vjen në CES me një tablet Pixi 3, pajisja e saj e parë me Windows 10 Mobile. Nuk ka shumë për të thënë ende në lidhje me këtë pajisje 8-inch, por Alcatel premton GPS, telekomandë për të kontrolluar TV-në dhe mbështetje për thirrjet me zë në një dizajn “të nivelit të brendshëm”.

Me pak fjalë, nuk do të paguani shumë për të marrë një përvojë të plotë të Windows, ajo çfarë është e panjohur për Pixi 3 janë çmimi dhe data se kur do të lëshohet.