fbpx

Google po e liston google.com si një domain pjesërisht të rrezikshëm

Ai momenti qesharak kur ti ke në pronësi mjetin e Transparency Reports dhe e liston burimin tënd kryesor të të ardhurave si një “domain pjesërisht të rrezikshëm” i cili mund të shërbejë si malware.

Është e vërtetë, Google po paralajmëron këdo i cili merr mundimin të sigurohet se Google.com është në rrezik t’ju ofrojë ju diçka më të keqe se sa thjeshtë reklama të synuara në bazë të vizitave të faqeve. Më pas Google e ka listuar atë në listën e domain-eve të cilët mund t’ju shërbejnë ju me spam-e apo malware.

That’s irony, right? Real irony, not like Alanis Morrisette’s version? google.com
Kjo është ironi, apo jo?

 

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.