iPhone 5se dhe iPad Air 3 thuhet se do të dalin në shitje më 18 Mars

Thuhet se Apple do të nxjerrë në shitje iPhone 5se dhe iPad Air 3 më 18 Mars, vetëm pas tre ditësh nga dita e ku kompani pritet të bëjë prezantimin e produkteve në një event.

Burimet për GJBITeam gjithashtu shtojnë se nuk do të ketë shitje me rezervime të produkteve.

iPhone 5se pritet të jetë një version hibrid i iPhone 5s dhe 6, me komponentë të përmirësuar dhe një çip NFC për Apple Pay. Ndërsa iPad Air 3 pritet të jetë një iPad Pro mini pak a shumë.

Nëse jeni i interesuar për një iPhone apo iPad të ri me buxhet të ulët, tani e dini se kur mund të dalë. Por akoma nuk dihet nëse iPad Mini do të ketë ndonjë përmirësim.

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.