Karakteristikat e iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus

Apple ka prezantuar dje linjën e ardhshme të iPhone, iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. Ndërkohë që telefonat vijnë me po të njëjtin dizajn me atë të brezit të mëparshëm, iPhone-t e rinj sjellin ngjyra të reja, një kamer të avancuar, dhe janë rezistent ndaj ujit dhe pluhurit. Për ju që doni të zhyteni më thellë në karakteristikat e këtyre dy telefonave, keni ardhur në vendin e duhur.

[graphiq id=”4eZdiATzH2B” title=”Apple iPhone 7 vs Apple iPhone 7 Plus” width=”600″ height=”603″ url=”https://w.graphiq.com/w/4eZdiATzH2B” link=”http://smartphones.specout.com” link_text=”Apple iPhone 7 vs Apple iPhone 7 Plus | Karakteristikat e plota” ]