Sa do të kushtojnë iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus?

Menjëherë pas përfundimit të prezantimit të iPhone 7, Apple publikoi gjithashtu edhe çmimet e tij në Sh.B.A. të cilat ishin:

 • iPhone 7, 32GB = 649 dollarë.
 • iPhone 7, 128GB = 749 dollarë.
 • iPhone 7, 256GB = 849 dollarë.

Ndërsa për iPhone 7 Plus, çmimet në Sh.B.A. do të jeni si vijon:

 • iPhone 7 Plus, 128GB = 869 dollarë.
 • iPhone 7 Plus, 256GB = 969 dollarë.

Por për shkak të diferencave të ndryshme ekonomike dhe tregtare, në shtetet Europiane si Gjermania, Franca, Holanda, Italia, etj, çmimet e iPhone 7 do të jenë:

 • iPhone 7, 32GB = 759 Euro.
 • iPhone 7, 128GB = 869 Euro.
 • iPhone 7, 256GB = 979 Euro.

Pra, 15 Euro më shumë se çmimi i iPhone 6S vitin e kaluar. Ndërsa për iPhone 7 Plus, çmimet do të jenë 45 Euro më të larta se sa modelet respektive.

Megjithatë, situata është akoma më e rëndë për Britaninë e Madhe. iPhone 7 do të jetë gati 100 Pound më i shtrenjtë se sa ai 6S, dhe iPhone 7 Plus do të jetë gati 130 Pound më i shtrenjtë se sa 6S Plus.

 • iPhone 7, 32GB = 599 Pound.
 • iPhone 7, 128GB = 619 Pound.
 • iPhone 7, 256GB = 699 Pound.

 • 262 Posts
 • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.