Si të shihni finalen e Champions League dirket nga kompjuteri dhe smartphone-i juaj

Besoj se siç e dini të gjithë, sonte është finalja e Champions League (Liga e Kampionëve) Real Madrid – Atlético Madrid e cila këtë vit do të mbahet në Milano të Italisë, dhe në këtë postim do t’ju tregojmë se si ta shihni ndeshjen direkt nga kompjuteri juaj falas dhe shumë thjeshtë.

Për ta parë ndeshjen në smartphone-in tuaj, ndiqni udhëzimet të cilat i kemi shpjeguar në postimin tonë të mëparshëm, dhe thjeshtë futni link-et të cilat do t’i gjeni në hapin e tretë të këtij postimi.

Hapi 1:

Hapni programin VLC Media Player (nëse nuk e keni të instaluar në kompjuterin tuaj, mund ta shkarkoni nga ky link) dhe klikoni tek Media > Open Network Stream…

chl1

Hapi 2:

Në dritaren që do t’ju shfaqet, futni një prej link-eve nga kanali që doni ta ndiqni ndeshjen, dhe klikoni Play.

Link-et e kanaleve Shqiptare dhe të hauaj të cilat e transmetojnë ndeshjen finale të Champions League:

Tring Sport 1 (Shqipëri): http://cp.dmbshare.net:8000/live/kunal/kunal/1824.ts
beIN Sport 1 HD (Francë):  http://cp.dmbshare.net:8000/live/kunal/kunal/5676.ts
Sky Sport 1 HD (Gjermani): http://cp.dmbshare.net:8000/live/kunal/kunal/2981.ts
ZDF (Gjermani): http://tv.stream4k.net/freetv/zdf.m3u8

chl2

Hapi 3:

Klikoni dy herë butonin e parafundit (ai me blu të zbehur në figurë) për të mos pasur shkëputje gjatë transmetimit të ndeshjes.

chl_finale

Shikim të këndshëm! 🙂

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.