fbpx

Samsung publikon itenararin e One UI 2.0 (Android 10)

Para më shumë se një muaj, Samsung filloi programin beta One UI 2.0 për serinë Galaxy S10. Pas kësaj, programi u shtri edhe ke Galaxy Note 10. Në fillim të këtij muaji, Samsung shtriu programin beta One UI 2.0 edhe tek seritë e vitit të kaluar Galaxy S9 dhe Galaxy Note 9. Së fundmi, kompania ka lëshuar edhe versionin e qëndrueshëm të përditësimit të fundit të softuerit në seritë Galaxy S10. Dhe tani, kompania ka publikuar zyrtarisht itenerarin e përditësimit për pajisjet në Europe.

Samsung thuhet se ka filluar të dërgojë itenerarin e përditësimit të Android 10 në aplikacionin Samsung Members. Përdoruesit mund të kontrollojnë për rajonin e tyre duke hapur aplikacionin dhe duke u drejtuar te pjesa e “Njoftimeve”.

Janar 2020

 • Galaxy S10
 • Galaxy S10 +
 • Galaxy S10 5G
 • Galaxy S10e
 • Galaxy Note10
 • Galaxy Note10 +
 • Galaxy Note10 + 5G
 • Galaxy S9
 • Galaxy S9 +
 • Galaxy Note9

Mars 2020

 • Galaxy A80

Prill 2020

 • Galaxy A6
 • Galaxy A7 (2018)
 • Galaxy A9 (2018)
 • Galaxy A40
 • Galaxy A70
 • Galaxy A90 5G
 • Dosja Galaxy
 • Tab Tab S6

Maj 2020

 • Galaxy A10
 • Galaxy A20e
 • Galaxy A50
 • Galaxy Xcover4s
 • Galaxy A6

Qershor 2020

 • Galaxy J6

Korrik 2020

 • Galaxy J6 +
 • Tab Tab Galaxy S4
 • Tab Tab S5e

Gusht 2020

 • Galaxy Tab A 8 (2019)

Shtator 2020

 • Tab Tab Galaxy A 10.5
 • Tab Tab Galaxy A 10.1

Vlen të përmendet se itenerari i përditësimit për modelet e mësipërme mund të ndryshohen në rast se Samsung has ndonjë problem në vazhdim. Përditësimet gjithashtu mund të ndërpriten pas lëshimit nëse kompania has në ndonjë gabim kritik. Në rast se ndodh ndonjë ndryshim i tillë, përdoruesit do të njoftohen përmes aplikacionit Samsung Members.