fbpx

Google lëshon aplikacionin zyrtar të Android TV për iPhone

Google ka lëshuar aplikacionin zyrtar të Android TV në App Store. Ky aplikacion ju mundëson përdoruesve të iPhone të kontrollojn televizorin e tyre Android duke përdorur smratfonin e tyre për të naviguar përmbajtjen në ekran të madh. Si një bonus shtesë, ju do të keni mundësi të shypni mikrofonin në mënyrë që të keni akses tek kërkimi me zë.

Gjithashtu ju kujtojm se është e mundur të lidhni disa iPhone tek një televizor i vetëm Android në mënyrë që të luani lojra multiplayer. Në këtë rast duhet të siguroheni që të gjithë iPhone-ët janë të lidhur në të njëjtin rrjet me atë të të televizorit.

Aplikacioni është falas dhe mund t’a shkarkoni direkt nga App Store.