Samsung lëshon Android 6.0.1 Marshmallow për Galaxy S6 edge dhe Galaxy S6 edge+

Sot kompania ka njoftuar për përmirësimin e firmuerit të Galaxy S6 edge dhe Galaxy S6 edge+. Me anë të një postimi në blogun e saj, kompania dha detaje për disa nga ndryshimet që janë të përfshira në Android 6.0.1 marshmallow për të dy këto pajisje.

Karakteristika “apps edge” në Galaxy S6 edge dhe Galaxy S6 edge+ është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme në Marshmallow duke përmendur këtu madhësinë e pikselave të panelit e cila është rritur nga 260 piksel në 550 piksel. Kjo do t’ju mundësojë përdoruesve të shijojnë një panel më të zgjerueshëm gjithashtu duke siguruar aftësinë për të përfshirë imazhe dhe lexueshmëri më të lehtë. “Tasks edge” lejon përdoruesit për të dërguar mesazhe të shpejta, të bëj thirrje vetëm me një të shtypur dhe të konfiguroj mjete si busullën ose dritën flash për akses më të lehtë. Sot Samsung ka lëshuar Android 6.0.1 Marshmallow për Galaxy S6 edge dhe Galaxy S6 edge+ në Korenë e Jugut. Akoma nuk është konfirmuar se kur ky përditësim do të lëshohet për flagship-ët e vitit të kaluar në vende të tjera anembanë globit.