Si t’i zëvendësoni reagimet e Facebook me emoji-t e Edi Rama-s

Nuk keni ndonjë përshtypje nga reagimet e Facebook të cilat kanë pak kohë që janë lançuar?

Kompania kohët e fundit shpalosi Reagimet si një alternativë e butonit Like e cila u dha përdoruesve gjashtë emoji për të shprehur emocione si dashuria, argëtimi, trishtimi dhe zemërimi.

Shikoni gjithashtu: http://gjbiteam.com/facebook-like-reagimet/

Por nëse këto fytyra nuk ju pëlqejnë ju, një shtojcë e re për shfletuesit si Firefox dhe Google Chrome i quajtur “Reaction Packs” mund t’u japë ju disa opsione të tjera.

Dhe në këtë rast, kryeministri i vendit tonë është i njohur për karizmat dhe karakterin e tij shumë origjinal, ndaj nuk do të ishte keq sikur t’i përdornim ato si reagime në Facebook.

edirama_reactions

Link-u i reagimeve me emoji-n e Edi Rama-s:

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.