fbpx

Google Street View tashmë një realitet për Shqipërinë

Pas gjashtë muajsh nga mbërritja e makinave të Google në Shqipëri, Street View është tashmë gati për të gjithë përdoruesit e internetit anembanë globit.

Google, gjiganti amerikan i teknologjisë i ka dhënë fund projektit të fotografimit qyteteve kryesore dhe zonave turistike më të njohura të vendit.

Gjatë nisjes së këtij projekti Ministrja e Inovacionit, Milena Harito tha se kjo nismë do ta ndihmojë zhvillimin e turizmit në vend, duke u dhënë kështu turistëve një pamje paraprake më të qartë.

Atëherë, ajo gjithashtu tha se një tjetër projekt akoma më i rëndësishëm për të cilën po punojnë është njohja dhe futja e gjuhës shqipe në platformën AdSense.

Tani mund ta shihni të qetë shtëpinë tuaj edhe me Google Street View. 🙂

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.