Si të bëni që çdo URL të duket e çuditshme dhe e frikshme

Shkurtuesit e URL-ve janë të dobishëm dhe të përshtatshëm, dhe ndërkohë që ka shumë pretendues të fuqishëm në këtë fushë, nganjëherë një shkurtues alternativ është ajo çfarë ju duhet.

URLify ju lejon të krijoni URL super dyshuese nga çdo link. Vetëm vendosni URL-në dhe do vini re që ajo do kthehet në një link që askush nuk do ta klikonte kurrë:

http://6h2.xyz/weeb_kkk_isis-dark-net_ygszz_crippled-children_download

Kur do që dëshironi të vini në lojë miqtë tuaj, ose thjesht të provoni një eksperiment të vogël për të parë nëse njerëzit në të vërtetë do i kushtojn vëmendje linkeve që ato po klikojnë, ky gjenerator është i duhuri.