Webfaqja Kanadeze e imigracionit pëson “crash” pas fitores së Trump

Të dhënat nga Google gjithashtu thonë se kërkimet për “shpërngulu në Kanada” janë rritur ndjeshëm kur Trump kryesoi në numërimin e votave në shtetet vendimtare.

Webfaqja kryesore e imigracionit në Kanada me sa duket ka pasur shumë klikime gjatë natës së së Martës mbrëma kur Trump mori kryesinë në shumë shtete të mëdha dhe shanset që ai të fitonte presidencën Amerikane u rritën shumë.

Disa përdorues në Sh.B.A, Kanada dhe Azi panë një mesazh të një gabimi të brendshëm tek serverat gjatë kohës që po përpiqeshin të aksesonin webfaqen e Nënshtetësisë dhe Imigracionit në Kanada.

image

Ja edhe disa përdorues në Twitter të cilët u përballën me këtë problem:

Të dhënat nga Google Trends gjithashtu thonë se kërkimet për “shpërngulu në Kanada” u rritën ndjeshëm gjatë natës kur trump siguroi fitoren në disa shtete kryesore si Florida dhe Ohio.

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.