fbpx

“Search is Back” bën kërkimin në Facebook më të thjesht

Mund të jetë e vështirë për të gjetur postimin ekzakt në timeline-in tuaj por nëse keni nevojë për mjete kërkimi të avancuar në Facebook … epo, Search is Back!

Ky mjet i palës së tretë bën të mundur kombinimin me timeline-in tuaj ose atë publik . Kategoritë e gjera janë njerëz, ngjarje, fotot, postimet dhe shpërndarjet, secili me filtra të mëtejshëm. Në kuadër të “njerëz”, keni parametra të tjera të tilla si gjinia, interesat, marrëdhëniet, vendndodhja, kompania, shkolla, dhe më shumë. Shkruani fjalën kyçe tuajen, kërkoni, dhe do ju shfaqen rezultate të rëndësishme.

Në thelb është duke ju dhënë karakteristikat që e bëjnë Graph Search vërtetë të dobishëm, por i vë ata në një ndërfaqe më të lehtë për t’u kuptuar.