fbpx

VLC për Android Beta tani mund të aksesoj fajlet tuaja në rrjetin tuaj

U bë një kohë tashmë që aplikacioni VLC për Android ju lejon që të transmetoni video nëpërmjet rrjetit tuaj, por gjithmonë kërkonte një lidhje direkte me fajlin. Tani, versioni beta i fundit ju lejon të aksesoni fajlet tuaja në pajisjet që keni ndarë në rrjet.

Local Network

Përditësimi i lejon përdoruesit të shfletoj fajle nëpërmjet UPnP, NFS, FTP, SFTP, SMB, Windows Share, dhe disa protokolleve të tjera. Beta është tani në dispozicion për testuesit e VLC Beta të cilëve ju mund t’u bashkoheni këtu. Përveç shfletimit të fajleve, përdoruesit mund të zgjedhin ndërmjet ndërfaqes së zakonshme Android ose dizajnit Android TV.

VLC Interface