Apple ofron aplikacionin e njohur të editimeve të videove “Videoshop” falas! (Vlera $2)

Apple po jep falas aplikacionin “Videoshop” për iPhone dhe iPad. Ky aplikacion zakonisht kushton $1,99 dhe është dhënë falas vetëm disa herë që prej kohës së lançimit në vitin 2013. Thuajse 39,000 përdorues të App Store e kanë vlerësuar atë me 4,5 nga 5 yje.

Videoshop është një modifikues videosh i thjeshtë me mjete modifikuese të shpejta, filtera dhe shumë efekte të tjera të cilat mund t’i përdorni për të personalizuar videot tuaja.

Ju do t’ju duhet që të përdorni aplikacionin “Apple Store” (jo App Store!) për të përfituar nga ky promocion special.

Për të shkarkuar aplikacionin, ndiqni hapat më poshtë:

  1. Shkarkoni aplikacionin Apple Store për iOS.
  2. Hapeni aplikacionin në iPhone-in apo iPad-in tuaj.
  3. Pas këtij hapi, ju duhet të jeni tek faqja e parë, ku shfaqen disa reklama për produktet e Apple, si psh: iPhone 6s.
  4. Shkoni poshtë, deri sa të shikoni logon e aplikacionit Videoshop dhe fjalët: “Make awesome videos”, shtypni këtë baner. (si në foto)
  5. Më pas, shtypni butonin jeshil me mbishkrimin: ‘Download now for free’ dhe më pas ndqini udhëzimet në App Store.

Siç paraqitet edhe në imazh, oferta zgjat deri më 10 Mars 2016.

videoshop

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.