Ja se si mund të shkarkoni aplikacionet Facebook & Messenger për Windows 10

Dje Microsoft ka njoftuar lançimin e aplikacioneve të reja të Facebook dhe Messenger për Windows 10 në Windows Store.

Aplikacionet e reja sjellin të gjitha karakteristikat e njëjta me ato që ju njihni dhe keni parë tek platformat e tjera. Messenger sjell mbështetje për GIF, biseda në grup, stickers, dhe më tepër. Aktualisht, aplikacionet e Facebook dhe Messenger janë vetëm për Desktop PC, por ata do të gjejnë rrugën e tyre edhe për mobile gjithashtu. Instagram është në dispozicion vetëm në Windows 10 Mobile.

Mesenger

Është mirë që më në fund po shohim versionet e plota të aplikacioneve më të shkarkuara në botë në Platformën Universale të Windows.

Facebook