“Heroes Reborn: Enigma” shpallet loja e muajit dhe jepet FALAS nga IGN

IGN ka emëruar lojën mister dhe aksion “Heroes Reborn: Enigma” të “Phosphor Games Studio” si lojën e saj falas për muajin Shkurt të vitit 2016, duke shënuar kështu herën e parë që kjo lojë e cila kushton $4,99 jepet falas që kur u lançua në Tetor të 2015-ës.

Lojtari në lojë luan si Dahlia, një njeri i evoluar me fuqi të pabesueshme. Ju duhet të zgjidhni mistere të ndryshme dhe t’i mbijetoni testimeve në mënyrë që të shpëtoni robërisë nga Gurorja, një objekt sekret i qeverisë.

Ju duhet t’i shfrytëzoni fuqitë tuaja të ndryshimit të kohës, të telekinezisë (zhvendosjes së objekteve me anë të mendjes suaj) dhe manipulimin e kohës për t’i mbijetuar sfidave mbijetuese. “Do të të duhen aftësi të vërteta për të shpëtuar nga pengmarrja në të cilën po mbaheni dhe të shpëtoni motrën tuaj,” lexon përshkrimi i lojës.

Enigma ka rreth 30 nivele dhe vazhdon të evolojë ndërkohë që fuqitë dhe aftësitë tuaja rriten përgjatë lojës. Phosphor Games, skuadra që qëndron pas “Heroes Reborn: Enigma”, ka krijuar gjithashtu edhe tripletën e lojrave për celularë si “Horn” dhe “A Dark Meadow”.

Heroes-Reborn-Enigma-1.0-for-iOS-iPhone-screenshot-002

IGN e quan Enigma “një lojë të paparë aksioni me mistere interesante të cilat zgjidhen me një shumëllojshmëri fuqish, duke shtuar ndryshimin e kohës dhe telekinezis.”

Si të merrni Heroes Reborn: Enigma:

(Duke qenë që ky promocion nuk është i vlefshën në Shqipëri, ju duhet të përdorni një “proxy” për t’u dukur sikur po e vizitoni faqen nga Sh.B.A-të)

  1. Vizitoni hideip.pw nëpërmjet Safari-t nga iPhone-i, iPod Touch, iPad apo Mac- juaj.
  2. Tek kutiza hideip.pw futni adresën e IGN (http://www.ign.com/prime/promo/heroes-reborn-enigma-free) dhe shtypni “Begin Browsing”.
  3. Tek faqja që do t’ju shfaqet shtypni butonin e kuq “Get Free Game” poshtë grafikës.
  4. Shtypni kodin e promocionit dhe merrni lojën falas në App Store.

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.