Apple publikon 4 aplikacione për iMessage

Teksa njerëzit përqark botës po presin për një lëshim publik të iOS 10, sot Apple publikoi katër pako sitkerash të animuara, Smileys, Hearts, Hands, dhe Classic Mac, të cilat do të mund të integrohen me versionin e ri të iMessage.

appsssss

Në versionin e ri të iMessage do ta keni më të lehtë për të shpërndarë stikera në një bisedë, dhe kjo do t’ju japë më shumë mundësi për animacione në vend të atyre emoji-ve statikë të thjeshtë. Pa dyshim që do të ketë më shumë aplikacione stikerash kur të lëshohet iOS 10, kështu që kjo nënkupton se Apple po e nis vetë këtë trend të ri.

Për fat të keq, pakot e stikerave janë në dispozicion për t’u shkarkuar vetëm nga përdoruesit e iOS 10, kështu që duroni deri sa të dalë beta publike.

Smileys [App Store]

Hearts [App Store]

Hands [App Store]

Classic Mac [App Store]

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.