Remix OS tani është gati dhe për PC 32-bit

Nëse jeni duke pritur për versionin 32-bit të Remix OS, do gëzoheni kur të kuptoni që sot ajo ditë ka ardhur dhe versioni 32-bit i Remix OS tani është i gatshëm për shkarkim.

Remix OS është i bazuar në Android OS dhe është krejtësisht ndryshe nga emulatorët ekzistues. Versioni i Remix OS për PC, është krijuar për të funksionuar me anë të një flash drive, i cili nuk ka për qëllim të ndërhyjë në sistemin kryesor të PC-së, edhe pse disa përdorues kanë arritur të gjejnë mënyra për të instaluar atë në hard drive-rin e kompjuterit. Problemi është se Remix OS ishte kompatibël vetëm me kompjuterat e rinj 64-bit.

Tani shumë kompjutera të vjetër, të tillë si netbooks të cilët kanë në bord një proçesor Intel Atom apo desktop të vjetër me Pentium 4 dhe procesorë të ngjashëm më në fund mund të marrin atë përvojën e Remix OS (Android) duke shkarkuar versionin e ri 32-bit.

Remix OS për PC 32-bit është në dispozicion për shkarkim dhe linkun e shkarkimit mund ta gjeni në fund të këtij artikulli. Por duhet keni parasysh që si fillim duhet të instaloni një program i cili bën të mundur shkarkimin e linqeve me torrent si psh. uTorrent.