fbpx

Aplikacioni Falas i Javës në App Store: Dragon Hills

Mendoni se të gjithë Princeshat me të vërtetë po presin Prinicin e tyre që të vijë t’i shpëtoj? Këtë herë jo!
Merrni kontrollin e Dragoit shumë të rrezikshëm në këtë aventurë plot aksion dhe ndihmoni princeshën e zemëruar në misionin e saj hakmarrës. Shtypni dhe shkatërroni çdo gjë që ju del përpara, ndiqni dhe vrisni kalorës, zaptoni kështjella të reja dhe zbuloni toka të reja!

Epic Battles

Kjo lojë sjell një:

  • Terren komplet të shkatërrueshëm
  • Beteja epike
  • Zhbllokoni armë të reja, parzmore dhe fuqi të ndryshme
  • Konkuroni me miqtë tuaj
  • Mbështetje iCloud