Apple dhuron aplikacionin Day One 2 (Kurseni $10)

Apple po dhuron aplikacionin Day One 2 për iOS. Për momentin shitet për $4,99 duke qenë që është në ofertë nga zhvilluesit, por përsëri do të bëhet $9,99 sapo të ketë mbaruar oferta. Zhvilluesit e aplikacionit Bloom Built sapo kanë lançuar edicionin e fundit të këtij aplikacioni me funksion ditari/organizuesi, dhe në të përfshihen plot karakteristika të reja. Së bashku në versionin e vjetër dhe këtë të ri, Day One ka marrë një vlerësim prej 4+ yjesh nga 19,000 vlerësues.

Në mënyrë që të përfitoni nga kjo ofertë, ju duhet të shkoni tek aplikacioni Apple Store (jo App Store!) dhe plotësoni hapat e mëposhtëm:

  1.  Shkarkoni aplikacionin Apple Store për iOS.
  2.  Hapeni aplikacionin në iPhone-in apo iPad-in tuaj.
  3. Në këtë hap, ju duhet të jeni në kartelën “featured” e cila shfaq një reklamë për iPad Pro.
  4. Navigoni në fund të ekranit deri sa të shihni ikonën e “Day One 2” dhe fjalët “Keep a beautiful journal” dhe klikoni mbi këtë banner.
  5. Klikoni butonin jeshil “Download now for free” dhe më pas ndiqni udhëzimet që do t’ju shfaqen.

Sigurohuni që të kontrolloni çdo ditë kategorinë tonë të promocioneve për të përfituar aplikacione falas.

day-one-2-1day-one-2-2day-one-2-3

day-one-2-4day-one-2-5

day-one-2-6

  • 262 Posts
  • 0 Comments
Fiordi është kryeredaktor i Informatriks. Ai është i hapur për çdo sugjerim, ide apo thashethem që mund të keni.