fbpx

Alto’s Adventure në dizpozicion për Windows 10

Loja e njohur Adventure Alto zyrtarisht është lançuar në Windows Store këtë javë. Nëse vizitoni shpesh seksionin e lojërave në Windows Store, ka mundësi të keni vënë re se loja ka qenë në fakt në dispozicion për disa javë. Zhvilluesi i lojës ka shpjeguar dje në një blog post se “ne kemi lançuar lojën në heshtje që muajin e kaluar, dhe kemi qenë duke dëgjuar me vëmëndje reagimet e fansave në mënyrë që të rregullojmë dhe përsosim, përvojën për përdoruesit e Windows.”

Loja sjell një grafikë të lezetshme dhe është me të vërtetë fiksuese, dhe gjithashtu integrohet me Xbox Live ku ju mund të sfidoni miqtë tuaj për rezultatin më të lartë, distancën më të mirë, dhe stilet më të mira. Megjithatë, ende nuk është e qartë nëse zhvilluesi po planifikon lëshimin e lojës dhe për Windows 10 mobile.

[button link=”https://www.microsoft.com/en-us/store/p/app/9nblggh4p0pf?tduid=(3b8991020d804d2993e94fd0c26d1d64)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-G9gmigN3vUoK6DKz8tLumg)()#” icon=”download”]Alto’s Adventure[/button]